Subscribe:

Pages

Thursday, November 4, 2010

'Shopping with Kids Contest'



Contest anjuran dr Nur Aleyn! & blogshop beliau PakaianMuslimah2u!

Menarik!! nak tau detail, sila terjah SINI!

Closing date : 30/11/2010!

So, pic yang mama pertaruhkan adalah ini;

Nama anak : Muhammad Arif Haidar
Umur : 19 bulan

Cerita: oooh ini time shoping kain tuk dijadikan baju raya this year..! lokasinya di Kamdar! alahai sangatlah menguji ketahanan mental dan fizikal kalau bersoping dengan anak kecil seusia my arif ni, tambah-tambah tempat kain macam ni kan! suka berlari-lari di celahan kain, terduduk, tertonggek..semua aksi dibuatnya..huhu.. Dengan si abah pun jadi tuk buat main! nasib la time ni tak ramai customer..so takdelah risau sangat time dia berlari-larian ni!

ok, done! good luck for my arif! ^_^

3 comments:

Aleyn said...

Ok, dah check, sumer lulus, gambar pun comel...

Thanks for joining n good luck!

zue @ annaleeya said...

contest ajer.... gud luck ayep..

Nad @ MamaZakwan said...

comey comey..gud lux! :)

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~