Subscribe:

Pages

Sunday, August 1, 2010

Contest Aksi Si Manja di Playground

**** STICKY MOOD until 1 Ogos 2010 ****


yeaaah mau join contest lagi..^_^

Contest bertajuk 'Aksi Si Manja di Playground'
anjuran dr pn mazlyna sempena bulan kelahiran keluarganya in Julai!

closing date tuk contest ni adalah pada 31hb julai 2010

so, mama pilih this piccas,


nama anak : muhammad arif haidar
umur : 16 bulan

...yee arif time ni, sedang bersuka ria di playground..mama bawak dia turun main kat playground berdepan je dengan rumah, di hari minggu..memang la sangat2 menghappykan dia! after main buai, sempat main 'cakcak' lagi dengan mama, menunjukkan dia yg sangat2 happy lah tu! ^_^.. playground & kanak-kanak memang umpana magnet..asal lalu sebelah je, mesti diorang tertarik nak ke situ! ^_^

nak tau detail rules & present dia, silalah terjah ke sini!

all the best to my Arif!

4 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck..!!

Suke tgk pic ni..
manis sungguh senyuman Ayep.. :)

mazlyna said...

salam jengah...

sila tukar ke sticky post hingga 31july yer..

tq and good luck

mazlyna said...

salam...

dont worry.....dah masuk list....saya approve kan bila dah masuk dalam file...takut terlepas pandang...bz sket lately...tu yg lom approve list...;)

mamalieyna said...

mazlyna:
hehe...risau ler pulak eden ni..=P..

pepun thanks ya! ^_^

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~