Subscribe:

Pages

Monday, June 14, 2010

GIVE AWAY "CAYANG IBU"


Yee..join GA lagi c.u.m tag dr Kak Zue..
Takpe kita cuba nasib jer..

Ari tu dah terpilih oleh imanina cute tu as pemenang pertama..
mana tau kali ni pun terpilih lagi kan..
Tak salah mencuba..
GA anjuran dari emacupcakes
Kali ni GA nye bertajuk "Give Away Cayang Ibu"

Dateline contest adalah pada 30hb Jun ni..so still ada masa..
Pic mama pertaruhkan adalah ini…



Mama n arif kat taman bukit jalil ni..beriadah di waktu petang..temankan si abah jogging..
So, mama n arif..dalan2 lah..sambil diselangi dengan acara snap2x..hehe..first time jejak kaki ke sini, surprise gak sebab taman nya sangat luas..dan penat berjalan..huhu..nasib la bawakkan beskal arif ni, kalau nak harapkan dia berjalan or mama nak dukung, penat nih! ^_^ pepun sangat best aktiviti macam ni, sangat sesuai tuk dilakukan bersama keluarga!


So giliran mama dah lepas, nak kenakan kawan2 mama ni..
Nak tag….
1) Mek da
2) Mek rose
3) Jieda
4) Siti Hajar
5) Lily

Nak tau detail lagi..sila ke sini..

Good luck for my arif! ^_^

3 comments:

zue @ annaleeya said...

wahhh.... dah setel utang... bagus...!! heheh...

gud luck!!!

Fieza79 said...

gud luck eina...hope bertuah lg!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

good Luck yer..!!

Nnt kita buat.. ;)

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~