Subscribe:

Pages

Sunday, September 5, 2010

'Contest Bersama si Kecil'


yuhuu..contest anjuran dr Cik Gayah Sempena ulangtahun hari kelahiran ibunda tercinta Cik Gayah pada 31 Ogos yang lalu! Happy Belated Birthday! ^_^

Contest ini bermula pada 1 September 2010 dan akan berakhir pada 1 Oktober 2010!

nak tau details, sila terjah SINI!

so, mama pertaruhkan this piccas,

ni piccas mama with my son, muhammad arif haidar yang berusia 17bulan!
gambar diambil baru-baru ni je, dalam bulan ramadhan ni..sebelum masuk ke kereta untuk balik ke kampung halaman sebelah si suami..sempat bergambar sementara menunggu si suami panaskan enjin kereta. my little boy arif memang suka bergambar, tengok ler tu, sengih jer..menunjukkan dia sangat-sangat teruja kalau bab bergambo..hehe..pandai pulak smile bila orang cakap 'smile'...bila nak snap!

mama nak tag kengkawan yang ghajin join contest n GA ni..mereka adalah;
fieza79
zue@annaleeya
ain

dan lain2..sape nak join..dialu2kan..^_^

good luck for mama & my arif!

1 comments:

aku_gayahspears said...

akak (^_~) thnk sidi join ya...
Gayah polo akak jugak :)

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~