Subscribe:

Pages

Friday, May 14, 2010

"imanina cute give away"


Neno..Neno..Neno...

Mama nak join giveaway merangkap menjawab tag dari kak zue & NureeN..
Giveaway kali ni dari blog emacupcake..

Syarat-syarat seperti berikut...

1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com) -done
2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog – nak tag sape eh..
ENA
LILY
ANJE
MEK DA
EZAN

3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda - done

4.Yang paling penting letakkan Pic korang sefamily..(Blogger family)..bagi yang belum kawen tu, family korang adalah ibu bapa n sibling korang.

Pic yang mama pilih adalah ini.. ^_^

- Done!

5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni... – will be done!

Ok tu jer syarat-syaratnye, tak puas hati..?..mau tau lebih detail..silalah jengok ke sini..

Tarikh akhir penyertaan adalah pada 20 Mei 2010…tak lama jer lagi, moh ler cepat2.. ^_^.


Thanks to pihak penganjur.

~ mamalieyna ~

4 comments:

zue @ annaleeya said...

gud luck eina... dah setel utang eh!!! heheh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck !!

Kita pon kena gak yer..

Ok..nnt kita buat..

Dh byk dh ni tertangguh..huhuhu..

Lelord said...

gudluck gak

mek da ©™ said...

gud luck and tq sbb tag kat ida..br perasan arini...huhuuu

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~