Subscribe:

Pages

Tuesday, May 25, 2010

“KID’S FUN TIME CONTEST BY FUNZ-UNIVERSE & SIMFONIKASIH.NET”


Nak join contest lagi ni..
Kali ni menarik tajuknya “Kid’s Fun Time Contest “

Anjuran dari simfonikasih dan funz-universe..

Dateline contest adalah pada 31hb Mei 2010 ni, so still ada masa..tuk joinkan diri..
Untuk turut serta, sila lawati di sini..

So pic yang mama pertaruhkan adalah ini..


Saya ialah Follower http://funz-universe.blogspot.com

- Nama yang digunakan untuk follow : mamalieyna

- Nama penuh : Haslina bt Hamid

- Nama anak dan umur : Muhammad Arif Haidar berumur 1 tahun 2 bulan

- Email : lieyna_hamid@yahoo.com.sg

Gambar diambil semasa si comel sedang asyik bermain mainan drumnya. Seronok dapat mainan baru hadiah dari seorang rakan blogger. First time dapat mainan berbentuk drum macam ni, buatkan si comel ni sangatlah excited. Dengan penuh perasaan dia mengetuk drum ni. Lihatlah aksinya tu, teruja sungguh dapat bermain benda yang mengeluarkan bunyi camni. Tengokkan aksinya yang happy, mama pun turut sama happy! ^_^

THIS CONTEST IS BROUGHT TO YOU BY http://funz-universe.blogspot.com & www.simfonikasih.net“

4 comments:

mek da ©™ said...

gud luck ayeppp!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Asyik sungguh Ayep main..
Good Luck yer Ayep!! :)

Kedai Rals said...

Heheh.... memang excited sungguh si Ayep ni ;-)
Saya dah masukkan link entry ni di ---> http://simfonikasih.net/?page_id=2144
Nantikan keputusannya pada 17 Jun :-)
Thanks.

Kedai Rals said...

Lupa pulak...
Nanti masukkan detail (nama, nama anak, etc.) dalam entry ye.
Thanks.

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~