Subscribe:

Pages

Sunday, October 17, 2010

Cute Baby With Buchuk



Contest anjuran dari Lynn & MRs. K.

Closing date adalah pada 25/10/2010

Nak tau detail, sila terjah SINI!

so, mama pertaruhkan this piccas..

Nama : Muhammad arif haidar
Umur : 19 bulan


Arif with bantal buchuknya..sejak dr baby lagi bantal ni jd peneman arif bila nak sleep or bila sesaja je dok kt umah. Arif akan gentel2kan bucu bantalnya ni sebelum sleep..tapi takdelah sampai bawak berjalan ke mana2. cuma bila bantalnye ni mama or abah nak pinjam, arif marah ooo..yelah buchuk dia kan..hehe..

ini memenuhi syarat tak? kira kategori buchuk tak? if tak memenuhi syarat, maklumkan eh..tak dapat la nak join..huhu..pepun good luck! hope dpt la join, if tak dpt..nak buat camna kan..huhu..

2 comments:

.::Lynn::. said...

ok LuLus. GuD LUcK!

cha said...

oni takde buchuk... letak mak dia boleh tak? hahaha good luck arif yg encem.

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~