Subscribe:

Pages

Saturday, October 23, 2010

"Good Night & Sweet Dreams Contest"


yuhuu..mau join contest dr MummyAyu!

closing date : 10/11/2010!

Nak tau details, sila terjah SINI!

So, mama letakkan this piccas,

Nama anak : Muhammad Arif Haidar
Umur : 19 bulan

Keterangan :
piccas ni diambil sebaik saja my little boy arif siap mandi. Siap-siap ber pijamas sebab dah hampir lewat petang..katanya si abah nak pergi gunting rambut, kalau arif tak meragam bolehlah gondolkan rambut arif sekali..so, bila dengar itu, si mama ni beriya la nak snap piccas, yelah nak abadikan gambar before & after kepala digondolkan ^_^. sementara tunggu si abah bersiap, si mama pun snap2 lah! hehe..

ok, tu je kot..good luck for my arif! ^_^
p/s mummyayu..if nak tukar piccas sblm tarikh tutup..boleh ke?..in case kalau ada piccas lebih menarik after this?..hehe..just asking.. ^_^

3 comments:

ibuayahdamia said...

good luck...memang cute ariff tgh gigit benda tu...hehe

Ain said...

gud luck...

jemput join yang ni pulak...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/10/kontest-candid-camera.html

mummy_ayu said...

tomei sgt..tq dear coz join &
good luck!! dah copy dah pic arif..

~ PeSaNaN TuaN RuMaH ~

~ BUAT SEMUA TEMAN-TEMAN BARU & LAMA ~